Kitap Alışverişim | BKM Kitap

Herkese yeniden merhaba! Bugün sizlerle Bkm Kitap'tan yaptığım alışverişimi paylaşacağım. Bkm Kitap özellikle booktuberlarda sıkça gördüğüm bir siteydi ve sipariş vermeyi çok istiyordum. Belki görmüşsünüzdür, Bkm Kitap'ta oldukça güzel kitaplar 9.90 indiriminde. Hatta indirim hala devam ediyor, bence mutlaka göz atın. Böyle bir indirim olunca bir de çok istediğim kitaplar bu indirimde olduğu için artık sipariş vermem gerekiyordu.

Ben de salı günü akşam beş kitaplık bir sipariş verdim. Bu sabah (cumartesi) kargo elime ulaştı. Ben hızını beğendim. Tabii kitaplarımda hasar olmaması da Bkm Kitap için büyük bir artı oldu. Kitaplar o bubble poşetlere sarılı bir şekilde gelmişti bu da hasar riskini en aza indiriyordu.
Aldığım kitaplara gelecek olursak; İlk olarak Ölümcül Oyuncaklar serisinin ikinci ve üçüncü kitapları olan Küller Şehri ve Camlar Şehri'ni aldım. Her ikisi de 9.90'dı. Hatta serinin diğer kitapları da bu indirime dahil olan kitaplardı. Ancak Camlar Şehri'nden sonra Cehennem Makineleri serisini okumaya başlamayı planladığım için diğer kitapları almadım. Aslında Mekanik Melek'i almak istemiştim ama stok dışıydı ne yazık ki!
Dikenler ve Güller Sarayı serisinin birinci ve ikinci kitaplarını aldım. Birinci kitap olan Dikenler ve Güller Sarayı, 19.25; ikinci kitap olan Sis ve Öfke Sarayı da 23.10 idi. Bu seriye başlamayı uzun zamandır çok istiyordum. Ama bulması biraz zor kitaplardı. Hiçbir D&R'da bulamadım. Evimin yakınındaki kitapçıya asla gelmedi. Ve komik bir şekilde kitaba asla dokunmamış ve inceleyememiştim. Ama okuyan herkesin çok beğenmesi ve Goodreads'te oldukça güzel bir puana sahip olması almam için yeterliydi. Bir de kitapların re-telling yani bir yeniden anlatış olması beni çok fazla çekti. Eğer yanlış bilmiyorsam ilk kitap Güzel ve Çirkin, ikinci kitap da Hades ve Persephone'nin yeniden anlatılışı. Bu yüzden de bu kitapları okumam şart oldu. İlk kitabı beğeneceğimden emin olduğum için ikinci kitabı da aldım. Eğer ilk kitabın sonu çok heyecanlı biterse ikinci kitabı aramak için uğraşmak istemiyorum. Zaten okudukça yorumlarımı paylaşacağım.
Aldığım son kitap da bir klasik olan Muhteşem Gatsby. Muhteşem Gatsby'de 9.75 idi. Bu kitabı aslında siparişi vermeden beş dakika önce falan sepete ekledim. Uzun zamandır merak ettiğim bir kitaptı. Kitabı okumadığım için filmini de izlemedim. Bayağı deli bir insanım, evet. Umarım bu kitabı beğenirim. Kısa zaman içerisinde okuyacağım bir kitap olacak!
Benim alışverişim bu şekildeydi. Aldığım bütün kitaplar için çok heyecanlıyım. Kitaplarımda hiçbir hasar olmadığı için Bkm Kitap'a gerçekten teşekkür ederim, bu hasar konusu her okuyucu gibi benim de hassas olduğum bir konu. Bir de siteyle ilgili yorumlara baktığımda hasar konusuyla ilgili çokça şikayet görmüştüm, biraz tereddütle sipariş vermiştim. Korktuğum gibi olmadığı için çok mutluyum. Eminim ki ilerleyen günlerde bu siteyi kullanarak başka kitaplar da alacağım.
Başka bir yazıda görüşmek üzere!

Yorumlar

  1. Bkm Kitap'tan alışveriş yapmadım ama ben de takip ettiğim bloglarda alışveriş yazılarını görmüştüm. Uzun zaman kitap almayı düşünmesem de eğer güzel bir indirim bulursam fikrimi değiştirebilirim :-)

    Aldığın kitapların hiçbirini okumadığım için yorum yapamıyorum. Senin yorumlarına göre alıp almamaya karar veririm. Hepsini iyi günlerde oku :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel indirimleri oluyor sitenin, arada bir göz atmada fayda var :)
      Aldıklarımdan okuduğum kitaplar oldu, yorumlarını paylaşacağım yakında. Umarım kitapları beğenir ve güzel öneriler yapabilirim. Yorum için teşekkür ederim :))

      Sil
  2. Şahsen ben kitapyurdu ve idefix i daha çok kullanıyorum. Ama bkm kargo konusunda büyük kampanyalar yapıyor. O zaman oradan alıyorum.

    YanıtlaSil
  3. credgecrusyo-Pittsburgh Nathan Plowden link
    link
    download
    link
    croclojuslo

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikenler ve Güller Sarayı & Sis ve Öfke Sarayı / Sarah J. Maas Kitap Yorumum

Gümüş Alevler Sarayı | Sarah J. Maas Kitap Yorumum

1984 / George Orwell Kitap Yorumum + Çokça Alıntı